Siden er under ombygning - kontakt os for spørgsmål på info@urbanwheelers.dk

E-TWOW-løbehjulet ser dagens lys!

Ser vi på markedet for el-løbehjul, er der en række faktuelle statements, som taler for at vælge netop E-TWOWs unikke kvalitet og koncept.

Idé, design og konstruktionen af E-TWOW-løbehjulet blev udviklet af den rumænske ingeniør Dr. Ing. Sorin Sirbu tilbage i 2013. 
På daværende tidspunkt, var markedet for el-løbehjul kun i sin spæde start - og udbuddet fremstod tungt og klodset - og nærmest uden vision om en smidig og 'grøn' urban transportløsning.

Dr. Ing. Sorin Sirbu boede på det tidspunkt i Shanghai, hvor han drev en succesfuld forretning. Det lette E-TWOW-løbehjul, opstod af praktiske årsager og Sirbu havde ingen planer om at gøre el-løbehjulet til en forretning. Han var bare på udkig efter en praktisk løsning til at komme rundt i en overfyldt by som Shanghai, uden sved på panden. 

Først prøvede Sirbu at komme rundt i byen med en elektrisk cykel, som han dog fandt temmelig tung og uhandy. Mulighederne for at få el-cyklen med i Metroen, var også både vanskelige og til tider umulig. De trafikale kvaler, førte Sirbu frem mod overvejelser om at konstruere et let og enkelt elektrisk løbehjul. 

De første forsøg, som Sirbu forestod med el-løbehjul, blev drevet med en basismotor og et bælte-drev, men bragte ham kun til den nærmeste restaurant, inden bæltedrevet brød sammen. Ikke desto mindre, ansporede oplevelsen af ​​at køre på et el-løbehjul til videreudvikling af visionen om en enkle transportløsning. 
Efter tre måneders udvikling, stod Dr. Sirbu klar med den første prototype og et særdeles brugbart koncept - E-TWOW-løbehjulet (Electric Two Wheeler) var født. Det havde en autonomi på 7-8 kilometer, og var tilmed let at medbringe i tog, bus og bil.

Dr. Sorin Sirbu videreudviklede siden konceptet i samarbejde med en dedikeret forskergruppe sammensat af tyske, rumænske og kinesiske ingeniører - alle med en solid baggrund inden for mekanisk og elektroteknisk speciale. Herefter så tog tingene fart!
Den viden, Sirbu og hans team opnåede i årene med de mange tekniske og praktiske studier, men mest af alt - en vedholdende lidenskab til at finde innovative transportløsninger, opleves med de stærke og lette E-TWOW-løbehjul. Standarten for pålidelige el-løbehjul var sat - og siden solgt til inkarnerede fans over hele jorden! 

Undervejs i udviklingen af BOOSTER-modellerne, opfandt teamet omkring Dr. Sirbu, en række banebrydende teknologier - blandt andet inspireret af Formel1 og bilsportsindustriens hybridkoncepter. 

KERS (kinetisk re-genererende bremsesystem) blev for første gang udviklet til et el-løbehjul - og implementeret i den stærke 500 watt børstefri el-motor fra E-TWOW. Det betød en forlængelse af rækkevidden, med op til 8% - hvilket i dag fortsat er den mest effektive energiudnyttelse, præsenteret i et serieproduceret el-løbehjul, med single-motor.

Reelt set, kan du køre over 1000 km. for det som svarer til prisen for et par liter benzin! Og det vel at mærke, uden at efterlade et lokalt CO2-aftryk, fylde som en smal cykel og komme helt frem til målet - for afslutningsvis at sikre din hjemtransport mod forsinkelser og tyveri, ved at rulle din køretøj helt ind under arbejdsbordet!

Det er da ret godt tænkt af hr. Sirbu, ik' sandt?