Siden er under ombygning - kontakt os for spørgsmål på info@urbanwheelers.dk

Micro Transporting - vejen gennem byen


Ulig det danske politiske system, med mange valgmuligheder, har mobilitet i byerne traditionelt været domineret af tre parter: private biler, cykler og offentlig transport.

Det er ikke længere ’in’ at eje en bil i byen – og slet ikke at benytte den derinde. Årsagen er enkel. Det er blevet for dyrt og besværligt at have ansvar for en bil i byen. Der er altså et skift mod mennesker, der ønsker at befri sig fra ansvarsområder, der ikke er højt prioriteret - som at eje et stort køretøj og vedligeholde det, især i byerne.

Når hverdagens trafikale udfordringer ændres, hænger det sammen med de nye teknologiske landvindinger, som opstår omkring begrebet ”Micro-transporting”:
Et begreb, der dækker over den palette af transportløsninger, som omfatter E-løbehjul (E-TWOW, er et eksempel herpå), Segways, el-cykler mv. Hurtigt voksende trafikale delløsninger på fremtidig by-trafikale udfordringer.

Hertil kommer en stadig voksende interesse for dele-ordninger, hvor man lejer en bil - ofte fremført ved elkraft – altså transportmidler, der fremstår mindre belastende for miljøet i byerne – og som i kombination med offentlig transport, gør det muligt at tage på længere udflugter ud af byen - også flere personer sammen.

Du sidder sikkert nu og tænker, ”hvilken nærtransportløsning vil være den rette for mig?”. Det er jo et meget relevant spørgsmål, når vi ser på den urskov af micro-transportable løsninger, som konstant popper op på de sociale medier, i bybilledet og hvor vi nu støder på dem.

Hos UrbanWheelers og E-TWOW, har vi den klare opfattelse, at et enkelt transportmiddel sjældent dækker alle behov. Eksempelvis skal du sikkert dagligt befordre dig til- og fra job, på indkøb og herefter videre ud i byen, eller hjem. Ligger dit job enten i relativ stor afstand fra din bopæl og er der behov for anden transport, eksempelvis S-tog eller Metro, vil et el-drevet løbehjul fra E-TWOW være en genial løsning, på transportudfordringerne. E-TWOW el-løbehjulene optager kun meget lidt plads, når de er sammenfoldet, og de er tilmed nogle af de absolut letteste i deres kategori, af robuste el-løbehjul.

Til de kortere afstande, vil et E-TWOW også ofte være den hurtigste løsning, da du blot tager dit el-løbehjul med dig, der hvor du kommer frem. Du slipper for at låse en cykel, eller parkere en bil. El-løbehjulet, tager du også blot med dig indenfor i hjemmet eller på arbejdspladsen, da det som nævnt ikke fylder nævneværdigt.
Går turen ud af byen, på ferie eller lignende, vil du med nemhed få plads til dit E-TWOW i såvel offentlig transport, delebilen eller din egen privatbil.

Så når du sammenligner el-løbehjul, el-cykler eller Segway og hvad der ellers findes på markedet, skal du nøje overveje en helt konkret ting: Hvilket transportmiddel vil du foretrække, når du skal ud af døren om morgenen? Et af de tunge el-løbehjul, el-cyklen (som virkelig skal låses godt fast, for ikke at blive stjålet) - eller en af de superstærke, lette og handy E-TWOW modeller. I praksis ved vi godt, hvad der er det rette valg.

E-TWOW har siden 2013 designet og produceret el-løbehjul til netop urban transport. Her i 2020 tæller vi med den slinternye BOOSTER GT E-TWOWS 6. generation af el-løbehjul, hvilket ses i enhver detalje af deres produkter.
Vi tør godt fortælle, at du ikke finder et mere flexibelt, enkelt, robust og langtkørende el-løbehjul i den lettere klasse omkring 10 kg.