Siden er under ombygning - kontakt os for spørgsmål på info@urbanwheelers.dk

Fabrikkens anbefalinger

E-TWOW anbefaler:

Som en forudsætning for, at produktet fungerer tilfredsstillende i lang tid fremover, anbefaler E-TWOW en periodisk inspektion hos et autoriseret værksted - inden for seks måneder, og ikke senere end 1000 kørte km - hvad der måtte kommer først.  
Efter hver vintersæson anbefaler vi dig at få kontrolleret produktets funktioner, især hvad angår batteriet og de elektroniske dele.

I henhold til flyselskabsforskrifter kan el-løbehjulets akkumulatorer (batteripakke) ikke transporteres med fly - dette er bestemt af ICAO.

Du må ikke acceptere at købe el-løbehjulet, uden et gyldigt garanticertifikat udstedt via forhandleren!

Husk at lade el-løbehjulet oplade minimum en gang hver måned, selvom du ikke bruger det - for at forlænge batteriets levetid.

Udfør selv, eller bed din forhandler/værkstedet om et minimums vedligeholdelsestjek af dit E-TWOW el-løbehjul - eksempelvis ved at anvende vaseline/syrefri autosilicone på udsatte sliddele, affjedring og samleled. Sørg altid for, at skruerne er godt fastspændte og uden tæring eller skader i øvrigt.

Venligst luk låsebøjlen, der holder styrstangen-systemet på plads efter indstilling af højden, og kontrollér regelmæssigt, at skruen der holder denne er godt fastgjort.

Hold el-løbehjulet så meget som muligt 100% opladet - og oplad det op hver gang du får en chance herfor.

Hold el-løbehjulet væk fra vand og fugt! Hvis du bliver ramt af regn/sne-vejr, skal du sørge for at el-løbehjulet, så hurtigt som muligt, bringes i tørvejr - og på et tilpas tempereret og tørt sted - aftør grundigt el-løbehjulet med en tør blød klud. Rengør el-løbehjulet jævnligt med en let fugtig klud, så skåner du lak og øvrige materialer.

E-TWOW kan ikke anbefale at købe el-løbehjul fra steder som AliExpress eller Amazon, da de kan have konstruktions- og funktionsmæssige ændringer, som ikke er godkendt af fabrikken.
Eksempelvis: Modificerede stel og reservedele til disse el-løbehjul. som kun kan  købes fra landet som de blev produceret til, hvilket vil medføre ekstra omkostninger for dig som kunde, i tilfælde af reparation/reklamation.


Dit E-TWOW-løbehjul er bygget til at holde i lang tid, ved den rigtige omgang med det - god fornøjelse med dit køb!